Van Moer opent online rouwregister voor afscheid Dennie Lockefeer

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

De verslagenheid over het toch nog onverwachte overlijden van de CCO bij Van Moer, lokt op tal van platformen een stroom van steunbetuigingen uit. Zowel op sociale media als via mail. Om die belangrijke blijken van medeleven goed te ontvangen, opent Van Moer een online rouwregister. 

“Op die manier kan iedereen, ongeacht de professionele achtergrond, zijn steunbetuiging kwijt”, zegt hr-directeur Yves Hebb bij Van Moer. “De site is zowel in het Nederlands als het Engels omdat ook uit het internationale netwerk veel medeleven komt.”

Zaterdag nemen familie en vrienden om 10.30 uur afscheid van Dennie Lockefeer in de parochiekerk Sint-Jozef in Nieuw Namen, net over de grens. De directie van Van Moer onderzoekt nog of er zaterdag voor de vele kennissen, klanten en professionele vrienden een gedenkmoment kan worden georganiseerd op de hoofdzetel van Van Moer.

Hier kunt u uw medeleven betuigen.

Bart Timperman