Havenbedrijf Antwerpen verwent ‘Haventoppers’ met sjaal

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Het Havenbedrijf Antwerpen lanceert volgende week, van 21 tot en met 25 januari, de campagne ‘Haventoppers’ om medewerkers van bedrijven in het havengebied te bedanken voor hun inzet afgelopen recordjaar. Een Haventopperskraam zal het havengebied met een busje doorkruisen en geregeld halt houden om kleurrijke sjaals uit te delen. Maandag staan onder andere Gaarkeuken 110 en de Zandvlietsluis op de kaart. In totaal doet het team 25 haltes aan op beide Scheldeoevers. Ook op DeWaterbus en de fietsbus kunnen havenmedewerkers het Haventoppersteam tegenkomen en een sjaal uitkiezen. Het volledige parcours met tijdstippen waarop ze halt houden, is hier te vinden. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.