Ex-Maerskman benoemd tot CEO van Singaporese rederij APL

Nieuws, Mensen
Stefan Verberckmoes

Kastrups laatste functie bij zijn Deense werkgever was die van directeur voor Maersks activiteiten in Frankrijk en Noord-Afrika. Bij CMA CGM werd hij eerst verantwoordelijk voor het netwerk van de internationale agenturen.

Tot eind vorig jaar was hij bij de Franse groep ‘executive vice president assets’. In die functie was hij verantwoordelijk voor de dochterbedrijven CMA Terminals, CMA Shipping, Containerships Logistics en de regionale carriers MacAndrews en Mercosul.

Kastrup werkte al eerder voor de CMA CGM-dochter APL. Van augustus 2016 tot augustus 2017 was hij voorzitter van APL USA. Als nieuwe CEO volgt hij Nicolas Sartini op, die nu COO en vice-CEO bij CEVA Logistics is geworden in het kader van het strategisch samenwerkingsakkoord tussen CMA CGM en CEVA.

Stefan Verberckmoes