Dennie Lockefeer (CCO Van Moer) overleden

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

Op 6 december reed Dennie Lockefeer na een late werkvergadering in Kallo tegen een goederentrein. https://www.flows.be/nl/people-jobs/dennie-lockefeer-directie-van-moer-zwaargewond-na-ongeval-kallo Hij raakte daarbij zwaar gewond. In de nacht van vrijdag op zaterdag is hij dan toch overleden na een hartstilstand.

Dennie Lockefeer was gehuwd en vader van drie dochters. Hij begon zijn opmerkelijke loopbaan in 2000 bij Exmar en werkte daarna onder meer ook nog bij Cobelfret en DP World. Hij was sinds 2013 aan de slag bij Van Moer. Hij was zeer bekend en geliefd in de Antwerpse havenwereld. Hij was ondermeer ook lid van de Maritieme Kring.

De Flowsredactie deelt in de diepe verslagenheid na dit veel te vroege overlijden. We bieden de familie, de vele maritieme vrienden en alle medewerkers van Van Moer langs deze weg onze oprechte deelneming aan.

Bart Timperman