Wie wint Sustainability Award: Ashland, BASF of CMB?

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Drie genomineerden blijven er over van de achttien bedrijven die een project indienden voor de tweede editie van de Sustainability Award. De vakjury, onder leiding van Antwerps havenschepen Marc Van Peel (CD&V), selecteerde drie kandidaten. Het is nu aan het publiek om via een onlinestemming mee te bepalen wie de winnaar wordt: het resultaat van de stemming, samen met de puntentelling van de jury, bepaalt het resultaat en beslist wie de opvolger wordt van het warmterecuperatieproject Ecluse, dat de eerste editie van de prijs in de wacht sleepte. We stellen de kandidaten nu al even kort voor, samen met de video’s die hun kandidatuur begeleiden. Weldra leest u in Flows meer over het hoe en waarom achter de projecten van de drie finalisten. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.