OPINIE - OPINIE: Doel gemist?

Opinie, Mensen
Bart Timperman

Na een hete zomer de geheugens even opfrissen. In het voorjaar verraste Vlaams minister Ben Weyts vriend en vijand door uit het niets met een negende alternatief te komen voor de extra containercapaciteit in Antwerpen. Een plan met een zwaaikom. In dat plan verdween Doel en werd de extra capaciteit gespreid over meerdere locaties, waaronder dus een Saeftinghedok met die zwaaikom. Die ‘zwenking’ werd Weyts niet in dank afgenomen. Heel wat partners uit het voorafgaand overleg voelden zich geschoffeerd. Zij trokken al richting advocaten. Ook de reders en academicus Notteboom reageerden met weinig enthousiasme. Niemand echt blij dus.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.