Flowsdebat Transport & Logistics: innovatief rekruteren een must!

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Stephenie Feys (Zuidnatie) (foto), Yves Hebb (Van Moer Group) en Hugo De Bie (DP World) laten elk vanuit hun specifieke context hun licht schijnen op de uitdagingen die een onderneming ondervindt wanneer ze mensen zoekt. Voor onze rubriek People & Jobs lichten ze alvast een tipje van de sluier op over wat ze volgende donderdag op Transport & Logistics zullen melden. “Aanwervingen staan bij ons hoog op de agenda omdat we de laatste jaren fel gegroeid zijn”, zegt Stephanie Feys. “Bovendien zijn we een breakbulkspeler, wat weer andere affiniteiten veronderstelt dan de containersector.” Mensen vinden is niet eenvoudig. “In zowat alle werkgroepen waar ik deel van heb uitgemaakt, komt steeds weer naar voren dat het imago van de logistiek niet sexy is. Alfaport-Voka probeert dat tij te keren. Feit blijft dat kandidaten veel keuze hebben en dat wij als werkgevers in een erg kleine vijver vissen. Zo ontstaat een opbod met de concullega’s.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 160,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.