“Tomorrowland van de maritieme sector” lokt 700 feestvierders

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

“Ge komt toch naar den Bocadero?” De vraag was niet uit de lucht voor wie de afgelopen weken een maritieme Antwerpenaar tegen het lijf liep. En iedereen wist meteen werd bedoeld: Viesta, de afterworkparty van de VEA-jongeren, die donderdagavond plaatsvond in de hippe pleisterplaats aan de vroegere Waagnatie. Zevenhonderd inschrijvingen telde de organisatie en het aantal aanwezigen zal daar niet veraf zijn geweest. Het prachtige kader, met uitzicht op de Scheldebocht en de petrochemie, de kaaien en hangars, zullen daar vast voor iets tussen gezeten hebben. Het stralende weer deed de rest. En de aanwezigen, heus niet allemaal jongeren, uit de brede maritieme sector lieten zien dat ze maar wat graag van de partij waren. Afgerond werd er rond 2.00 uur. Waar is da feestje? Hier is da feestje! 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.