PSA, H.Essers, Zuidnatie, Manuport en ArcelorMittal in Rookiefinale

Nieuws, Logistiek
Bart Timperman
Rookie 2022
Rookiefinale 2022 © Flows

Lien Briers (H.Essers), Sital Gurung (ArcelorMittal Logistics), Christophe Kokken (Manuport Logistics), Liselot Paeleman (PSA) en Enno Smout (Zuidnatie) zijn de finalisten die op 20 oktober strijden om de titel Flows Rookie of the Year 2022. 

De vakjury bestaande uit Hilde Bruggeman (ASV), voorzitter Carole Lamarque (bestuurder Port of Antwerp-Bruges/Duval Union), Bernard Moyson (Alfaport Voka), Catrien Scheers (Fast Lines) en Olivier Schoenmaeckers (FORWARD Belgium) selecteerde uit negen sterke kandidaten de vijf finalisten die op donderdag 20 oktober tijdens de livefinale hun kandidatuur mogen verdedigen. De jury meldt dat het zoals altijd een lastige karwei was, maar dat tegelijkertijd de eensgezindheid over de vijf finalisten groot was. Ook de vaststelling dat er drie jonge vrouwen de finale halen, is volgens de jury een mooie meerwaarde.

Livefinale

Diezelfde jury zal tijdens de livefinale op donderdag 20 oktober tijdens een Flowsbreakfast in de Jachthoorn in Kontich een presentatie van de vijf overgebleven kandidaat-Rookies beoordelen en hen enkele onaangekondigde vragen stellen. In hun voorbereiding krijgt het vijftal alvast de ondersteuning van ‘Toastmasters Port of Antwerp’.

U kunt de kandidaten al eens ‘besnuffelen’ via het artikel dat al eerder over hen verscheen. U klikt op hun naam om hun voorstelling in Flows te vinden: Lien Briers (H.Essers), Sital Gurung (ArcelorMittal Logistics), Christophe Kokken (Manuport Logistics), Liselot Paeleman (PSA) en Enno Smout (Zuidnatie).

Wie persoonlijk wil kennismaken met de vijf logistieke toptalenten van 2022 op donderdagmorgen 20 oktober in de Jachthoorn in Kontich, kan hier een ticket boeken. U vertrekt daarna met een pak frisse, jonge inzichten. De winnaar van de finale gaat naar huis met een trofee en een geldprijs van 1.200 euro. De vier andere finalisten krijgen 200 euro. Alle prijzen zijn geschonken door onze partner iOnLogistics.