Reboost uw netwerk op de Bedrijvennetwerkdagen 2021

Logistiek
Melanie De Vrieze
Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland © Bedrijvennetwerkdagen

(Publireportage) Bedrijvennetwerkdagen strijkt dit jaar voor het eerst neer in Antwerpen-Waasland. Plaats van afspraak: Antwerp Expo op woensdag 13 en donderdag 14 oktober. Dit netwerkevent luidt de reboost van onze lokale economie in.

In samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland beantwoordt Bedrijvennetwerkdagen aan een heel dringende nood van ondernemers en bedrijven om in het post-coronatijdperk fysiek samen te komen onder professionals, onderlinge businessopportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren.

Bedrijvennetwerkdagen biedt een overzichtelijk platform van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. Op deze eerste editie kan u alvast ruim 120 bedrijven-exposanten ontdekken waarmee u uw toekomstig netwerk kunt uitbreiden Zij staan voor u klaar om er u hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe partnerships te realiseren. Bedrijvennetwerkdagen is hiermee niet alleen het eerste, maar tegelijk ook het grootste netwerkevent in Antwerpen-Waasland van dit jaar.

Netwerkcarrousels

U legt op Bedrijvennetwerkdagen niet alleen contacten met mogelijke klanten, leveranciers of partners. U kunt er ook interessante randactiviteiten meepikken zoals tal van inspiratiesessies, ondernemersverhalen, inhoudelijke updates rond actuele thema’s en netwerkcarrousels, georganiseerd door Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland.

Investeer in uw netwerk en bezoek de Bedrijvennetwerkdagen in Antwerp Expo. Registreer gratis op antwerpen.bedrijvennetwerkdagen.be met code 654 voor een vlotte toegang.

Meer info vindt u via Antwerpen.bedrijvennetwerkdagen.be of info@bedrijvennetwerkdagen.be