FORWARD bouwt nieuwe website met internationale zoekfunctie

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen
Nieuwe website FORWARD Belgium
Nieuwe website FORWARD Belgium © Forward Belgium

De website van expediteursvereniging FORWARD Belgium zit in een nieuw jasje. De site is overzichtelijker geworden voor leden en bevat een internationale zoekfunctie voor bedrijven die op zoek zijn naar specifieke Belgische expediteursknowhow.

“Onze website was aan vernieuwing toe”, zegt FORWARD-directeur Olivier Schoenmaeckers. “De vorige site dateerde nog uit het VEA-tijdperk. De nieuwe site staat duidelijk voor het nationale karakter van FORWARD Belgium als beroepsvereniging. Er zijn ook enkele internationale accenten gelegd.”

Internationale zoekfunctie 

Zo bevat de nieuwe website een internationale zoekfunctie die buitenlandse bedrijven helpt om een Belgische expediteur te vinden op basis van hun specifieke benodigdheden. Daarnaast is ook alle belangrijke info voor leden nu gemakkelijker terug te vinden, zoals de werkzaamheden van de verschillende interne werkgroepen en verschillende standaarddocumenten en tools. Potentiële leden kunnen hun applicatie voor lidmaatschap nu ook volledig digitaal afwerken. 

Michiel Leen