Brussels Airport en ACB kapen prijzen weg op Air Cargo News Awards

Nieuws, Logistiek
Melanie De Vrieze
Brussels Airport en Air Cargo Belgium vallen in de prijzen op de Air Cargo News Awards
Brussels Airport en Air Cargo Belgium vallen in de prijzen op de Air Cargo News Awards © Brussels Airport

Dubbel feest op de Air Cargo News Awards in Londen. Zowel Brussels Airport als Air Cargo Belgium vielen in de prijzen. Brussels Airport werd uitgeroepen tot Cargo Hub of the year terwijl Air Cargo Belgium de Innovation Award Digital kreeg.  

De 37e editie van de Air Cargo News Awards vond plaats in Londen. Daar werd Brussels Airport uitgeroepen tot Cargo Hub of the Year. De luchthaven kreeg ook felicitaties van de jury voor haar uitmuntende dienstverlening aan de farmasector. De Innovation Award Digital ging naar Air Cargo Belgium (ACB).

“Twee keer winst”, zei een tevreden Geert Aerts, directeur Cargo & Logistics van Brussels Airport, achteraf. “Ik ben ongelooflijk trots op deze erkenning voor het harde werk, de goede samenwerking en het teamwork binnen onze gemeenschap. De award is ook een beloning voor onze strategie waarbij we willen uitblinken als leidende pharma gateway en inzetten op innoverende digitale oplossingen binnen de segmenten van e-commerce, levende dieren en bederfbare goederen.”

Melanie De Vrieze