Aprojects breidt internationaal uit door overname Trans-Trading GmbH

Logistiek
Melanie De Vrieze
Eric Clonen, business development manager Aprojects Belgium
Eric Clonen, business development manager Aprojects Belgium © Aprojects Belgium.

(Publireportage) Aprojects neemt Trans-Trading GmbH over. “We zijn trots en vereerd. Dit partnerschap zal resulteren in een grotere efficiëntie en een aanzienlijke toename van ons internationaal marktaandeel”, zegt Eric Clonen (Aprojects Belgium). 

Trans-Trading GmbH Internationale Spedition is een toonaangevende dienstverlener met een groot netwerk op het gebied van internationale expeditie. De logistieker heeft kantoren in Duisburg, Hamburg en München.

“Met de samenwerking versterken we verder onze positie op de Europese en internationale markt”, vertelt Eric Clonen, general manager Aprojects Belgium. “De combinatie en het parellellisme van het wereldwijde netwerk van Trans-Trading GmbH en Aprojects zorgt voor mooie synergieën en een nog uitgebreider dienstenpakket.”

De twee ondernemingen blijven wel opereren onder hun eigen naam en behouden elk hun afzonderlijke bedrijfsmerkherkenning.

Grotere aanwezigheid in Duitsland

Eric Clonen is tevreden met de verdere expansie van Aprojects in Duitsland, een van de leidende economieën in Europa: “We breiden ons team van toegewijde, ervaren mensen uit met een wereldwijd netwerk.”

Hij benadrukt dat er aan de huidige set-up bij Aprojects niet is veranderd. “Samen maken we een succes van de integratie. Onze klanten mogen blijven rekenen op ondersteuning en service van hoge kwaliteit”, besluit hij.

De Aprojects groep is een toonaangevende globale en logistieke dienstverlener met een uitgebreide aanwezigheid in meer dan 10 landen en een wereldwijd personeelsbestand van 150 mensen. In Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en het Midden-Oosten biedt Aprojects logistieke diensten aan, waaronder: lucht-, zee- en wegtransport, expeditie, warehousing & marshalling locaties, verpakking en complete turnkey-diensten.

Voor alle details over de diensten van Aprojects:
www.Aprojects.be
Eric Clonen
03 616 00 60

[[{“fid”:”27182″,”view_mode”:”original_size”,”fields”:{“class”:”media-element file-full”,”data-delta”:”3″,”format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“class”:”media-element file-full”,”data-delta”:”3″,”format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””}},”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”media-element file-original-size”,”data-delta”:”3″}}]]

[[{“fid”:”27216″,”view_mode”:”original_size”,”fields”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“6”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””}},”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”media-element file-original-size”,”data-delta”:”6″}}]]