Scania Finance en Insurance: ontzorging klant hoogste prioriteit

Logistiek
Charlotte De Noose
© Scania

(Publireportage) Bij Scania houdt de dienstverlening niet op wanneer de voertuigen zijn afgeleverd. Integendeel. Dan begint het vaak pas. Zo biedt Scania het breedste programma hoogwaardige diensten in de branche; zo ook voor zijn financial services.

De financierings- en verzekeringsproducten van Scania zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de nieuwste trucks en bussen van de Zweedse fabrikant.

Transportstop

Een goed financieel inzicht en kennis van de transportbranche staan garant voor op maat gesneden flexibele oplossingen waar transportbedrijven baat bij hebben. De verschillende seizoenen kunnen de operationele gang van zaken in alle branches sterk beïnvloeden. Voor de constructie komen in de winterperiode door onder andere sneeuwval en vorst, bouwprojecten vaak stil te liggen en is aanlevering van bijvoorbeeld cement bij de bouwplaatsen onmogelijk. In de landbouw is het vaak hollen of stilstaan tijdens de verschillende oogstperiodes. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Een direct gevolg van die ‘transportstop’, is de verminderde bron van inkomsten voor de transporteur terwijl de lasten wel doorgaan.

Boekwaarde verzekerd

Scania Finance kan hier op inspelen door bijvoorbeeld een seizoensbetaling af te stemmen. Scania Finance en Insurance is uw partner in goede, maar zeker ook in minder goede tijden. Het is een volwaardige gesprekspartner met ruime ervaring in de uitdagingen die een transporteur op zijn pad kan krijgen. Scania Finance en Insurance denkt graag mee bij investeringen in trucks, maar ook in opbouwen, hoe uiteenlopend van aard ook. Door die instelling en handelswijze verschillen wij van de overige financiële dienstverleners, iets waar u als vervoerder direct voordeel van geniet. En u heeft bij Scania Insurance geen eigen risico wanneer u schade aan uw voertuig bij een Scaniavestiging laat repareren, en uw voertuig is verzekerd tegen de boekwaarde/marktwaardeclausule met de bijbehorende premie.

Scania Rental

Omdat transportbedrijven vaak voor veel verschillende opdrachtgevers werken, kan leasing of financiering op kortere of langere termijn uitkomst bieden. Voor de hele korte termijn kan Scania Rental ook een oplossing bieden. Aanvulling met onder meer servicecontracten voor reparatie en onderhoud, behoort zeker tot de mogelijkheden. Dan zijn van tevoren de operationele kosten van het voertuig bekend en loopt u niet tegen verrassingen aan.

Maatwerk

Afhankelijk van de financiële mogelijkheden zal Scania Finance meerdere voorstellen voor financiële lease of operationele leasing bespreken om uiteindelijk de meest passende in een contract te verwerken. Maatwerk is hierbij het uitgangspunt.

Zo weet het bedrijf zich altijd verzekerd van professionele support en de beste ontzorging zodat het zich volledig kan richten op de eigen kernactiviteiten.

Neem vrijblijvend contact:
Scania Belgium nv
A. Van Osslaan 1 bus 28
1120 Neder-Over-Heembeek
02 264 02 11
www.scania.be

[[{“fid”:”25985″,”view_mode”:”original_size”,”fields”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””}},”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”media-element file-original-size”,”data-delta”:”1″}}]]