Recordeditie Maritieme Pint : “Het dak eraf!” (+ foto’s)

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

De Antwerp Traffic Club (ATC) had een reputatie hoog te houden tijdens De Maritieme Pint ter gelegenheid van Transport & Logistics in Antwerp Expo. Over de editie van twee jaar geleden zijn de organisatoren van de beurs nog niet uitgepraat. Woensdagavond was het vaste voornemen om die editie van 2017 te doen verbleken. Nog meer volk, nog meer feest en ambiance. “Het dak moet eraf!”, aldus een enthousiaste Nadine Francus, group event director bij Easyfairs. Een oproep waar het publiek wel raad mee wist, verhit na een lange dag wheelen en dealen op de beurs. 

Afgeladen vol zaten de Green en Blue Room van Antwerp Expo, waar dj Halve Neuro over de draaitafel presideert. ATC-voorzitter Marc De Vucht gewaagde van een recordeditie met misschien wel vijfhonderd deelnemers. Met veel jong volk present, én een pak gezichten van buiten de vertrouwde Antwerpse maritieme scene. Voor het overige spreken de foto’s bij dit artikel voor zich. 

De volgende afspraak met ATC is de uitstap naar de Koppenbergcross op vrijdag 1 november. 

Michiel Leen