Nieuwe douanetool Brexolution voor eenvoudige exportaangifte

Nieuws, Logistiek
Melanie De Vrieze

Na een harde brexit zal het aantal aangiften bij export aanzienlijk toenemen. Daarom lanceert Gaston Schul een online douanetool. De portal is vooral bedoeld voor bedrijven die meerdere keren per maand zendingen naar het Verenigd Koninkrijk sturen. Het gaat om goederen die de Europese Unie verlaten vanuit België, Nederland of Duitsland. 

“Alle douanekennis die nodig is voor een exportaangifte zit verwerkt in het kennissysteem van de portal”, zegt Marc van Gent, director Information & Innovation bij Gaston Schul. “Klanten dienen alleen de relevante vragen te beantwoorden over hun zending naar het Verenigd Koninkrijk. Dat is minutenwerk. Investeren in douanetrainingen voor eigen medewerkers is niet nodig.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.