Flows Logistics Thesis of the Year: finalisten bekend

Nieuws, Logistiek
Melanie De Vrieze

In de nieuwsbrief People & Jobs kon u de voorbije weken de zes kandidaten voor de Flows Logistics Thesis of the Year volgen. De jury heeft uit die zes kandidaten vier finalisten gekozen. Gijs BoogersJens De BlendeDries Goukens en Charlotte Verbeeck zullen nu donderdag 17 oktober hun eindwerk verdedigen tijdens de Flows Logistics Award.  

Criteria

De jury – bestaande uit Inge Heirbaut (Karel de Grote Hogesschool Antwerpen), Michael Dooms (VUB), Thierry Van Elslander (UA), Daan De Vlieger (Deloitte) en Greet Van Melkebeke (Randstad) – beoordeelde de eindwerken aan de hand van een tiental criteria. De juryleden gaven een objectieve score voor onder meer de schrijfstijl, het verhaal, de theoretische onderbouwing, een duidelijke conclusie, een kritisch advies enzovoort. 

Actuele onderwerpen

“De onderwerpen van de eindwerken waren zeer interessant omdat ze ook heel actueel zijn”, zegt Greet Van Melkebeke, voorzitster van de jury. “De thesissen tonen niet alleen wat de voorbije jaren in de logistieke sector is gebeurd, maar ze schetsen eveneens de uitdagingen van de sector en waar de bedrijven wakker moeten van liggen. In de eindwerken lazen we ook welke beslissingen de organisaties moeten nemen om zich te onderscheiden en future proof te blijven.” 

Vipontbijt

De vier finalisten presenteren hun eindwerk op het ontbijtevent van Flows tijdens Transport & Logistics, op donderdag 17 oktober. De winnaar krijgt, na beraad van de jury, de gloednieuwe Flowsaward in handen. Uitzonderlijk kan u op dat event ook als vip aanwezig zijn. Meer info over het event, inschrijvingen en de uitreiking van de award leest u hier

Melanie De Vrieze