Lineas en Electrolux starten Italiaanse koelkastentrein naar Zeebrugge

Nieuws, Logistiek
Roel Jacobus

Vrijdagavond 27 september start in de Noord-Italiaanse stad Pordenone – tussen Venetië en Udine – een nieuwe spoorconnectie met het Verenigd Koninkrijk (VK). Die zal lopen via Zeebrugge, waar de vracht voor het VK op andere modi wordt gezet. Er zullen mogelijkheden zijn om onderweg te stoppen om lading aan boord te nemen of te lossen. Het gaat om een samenwerking van de Belgische spooroperator Lineas met de Italiaanse spoorhub Interporto Ingrosso Pordenone, de multimodale transport- en logistieke groep Codognotto en producent van elektrische toestellen Electrolux. Op deze elfde intermodale dienst die Codognotto in de afgelopen vijf jaar lanceerde, zal ook plaats zijn voor andere vracht dan alleen van Electrolux.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.