Duurzame haven van Antwerpen: “Nood aan concrete doelstellingen”

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Het is het Havenbedrijf, Alfaport en Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) menens met de duurzaamheid, zo mag blijken bij de voorstelling van het vijfde tweejaarlijkse Duurzaamheidsverslag dat ze samen presenteren. De locatie, pal in het centrum van Antwerpen, is vlot bereikbaar met openbaar vervoer, te voet of per fiets, zodat alvast het vragenrondje ‘wie is er met de auto?’ niet tot gênante conclusies moet leiden. Er is géén goodiebag voorzien: de zo uitgespaarde 1.500 euro gaan naar de jongerenorganisatie De Klaproos. En je krijgt het rapport niet in geprinte versie mee naar huis: het valt integraal te downloaden. Zelfs de naamkaartjes zijn recycleerbaar: als je ze in een bodempje potgrond legt, groeien er plantjes uit. Het zijn kleine details, maar ze zetten de overkoepelende boodschap kracht bij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.