Remant biedt als eerste tool NxtPort voor snelle douaneaangiften

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Remant biedt als eerste in de logistieke sector een volledige en diepgaande integratie met NxtPort’s ‘Import Consignment Data API’ aan haar klanten, meldt het bedrijf. Hierdoor worden douaneaangiften snel en efficiënt afgeleverd aan Remant Customs en efficiënt en vlot verwerkt. Dit versnelt de doorlooptijd aanzienlijk en reduceert verder de foutenmarge.

Deze manier van datasharing vermindert de nood aan correspondentie tussen de verschillende partijen en zorgt voor een meer gestroomlijnde communicatie en een vlottere afhandeling van de douaneformaliteiten. Remant is er sterk van overtuigd dat alle partijen hier hun vruchten van zullen plukken en dankt NxtPort voor de open en constructieve samenwerking”, laat het bedrijf optekenen. 

De Remantklanten krijgen toegang tot de toepassing via het klantenportaal. Voorlopig laat Remant de toepassing nog even proefdraaien om ze volledig op punt te kunnen stellen. 

Michiel Leen