Opnieuw kiest Chinese toplogistieker voor Luik

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

Voor Shengsheng Supply Chain Management uit Shanghai – ook gekend als SS Logistics – is de vestiging in Luik de eerste buiten China, meldt de krant Le Soir. Het bedrijf bestaat nog maar een tiental jaar: het werd opgericht naar aanleiding van de Olympische Spelen in Beijin toen bleek dat er in China geen logistiek bedrijf bestond om de stalen voor de antidopingcontroles te vervoeren. Inmiddels is het geëvolueerd tot een toplogistieker in de sector van de biotechnologie en de life sciences. Via een twintigtal regionale centra dekt het ruim honderd Chinese steden af, tussen dewelke stalen voor klinische studies worden vervoerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.