Mee met Port of Antwerp op vijfdaagse roadshow naar India

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

De roadshow focust op een aantal noordelijk (Ludhiana) en centraal gelegen steden (Hyderabad, Pune, Mumbai). Port of Antwerp voorziet ontmoetingen en netwerkevents met verladers, expediteurs, agenten en rederijen via onder andere deelname aan het Conquest Business Forum in Ludhiana. De uitdagingen van de land-lockedstaten in het Indiase binnenland, die zelf niet over havens beschikken, komen onder meer aan bod. Luc Arnouts zet dan weer de troeven van de Antwerpse haven uiteen. 

Efficiëntie benadrukken 

De haven brengt ook een aantal cruciale spelers samen die verbonden zijn met het internationale handels- en toeleveringsketen-ecosysteem tussen de corridor India-Europa. Sanjay Sethi – voorzitter van het Jawaharlal Nehru Port Trust,  Christophe de Vroey – eerste adviseur van Trade & Economic Affairs, die de delegatie van de Europese Unie in India vertegenwoordigt, en G.V. Prasad – voorzitter en CEO van Dr Reddy’s Laboratories, nemen aan de debatten deel.  Antwerpen wil zich aan Indiase exporteurs presenteren als de optimale leverancier van oplossingen in Europa, rekening houdend met kosten en efficiëntie als belangrijkste parameters om de concurrentiepositie van Indiase export te vergroten naar Europa.

Deelname aan het programma kost 99 euro. Daarbij dient opgemerkt dat het Havenbedrijf niet als reisbureau optreedt: vluchten en hotels dient u zelf te regelen. 

Suggesties voor vluchten en hotels vindt u hier. Inschrijven kan hier.

Michiel Leen