Dodelijk ongeval in empty depot Antwerp Container Repair (UPDATE)

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

(update 2/07/19 12.00 uur)

Volgens depot manager Chris De Lescluze kwam de man van tussen een rij containers gestapt en bevond hij zich drie meter op de rijweg toen hij door een heftruck werd gegrepen. Voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten. De heftruckbestuurder raakte in shock en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Antwerp Container Repair is een 100% dochter van de Grimaldigroep. Het containerdepot bevindt zich midden op de AET-terminal, de home terminal van Grimaldi in de haven van Antwerpen. Op het empty depot worden ook herstellingen en inspecties van containers uitgevoerd.

Onderzoek afgerond

“Het plaatselijk onderzoek is ondertussen volledig afgerond en daaruit is gebleken dat ACR volledig in orde is met de veiligheidsvoorschriften”, besluit De Lescluze.

Koen Heinen