Bevertrans viert kwarteeuw met giften voor goede doel

Nieuws, Logistiek
Sven Josten

Bevertrans uit het West-Vlaamse Veldegem is bekend voor zijn tankcontainertransporten van chemische vloeistoffen, waaronder veel gevarengoederen maar ook voeding en veevoeder. Het bedrijf heeft ook kipchassis, vooral voor bouwmaterialen en landbouwproducten. In de niches van uitzonderlijk vervoer en koeltransport is het bedrijf op een meer bescheiden manier aanwezig.

Verjaardagen

Waar hard gewerkt wordt, mag ook hard gevierd worden, moet Bevertrans gedacht hebben. Want er werd een feest voor personeel, familie, vrienden, klanten en leveranciers georganiseerd in een brasserie die door Geert Verhegges echtgenote Sabine wordt uitgebaat. Toen zijn drie dochters Charlotte, Marlotte en Liselotte hoorden dat vader geen speciaal cadeau wilde maar dat hij liever geld ingezameld zag voor het goede doel, selecteerden ze samen drie instellingen uit het naburige Aartrijke.

Flinke opbrengst

De opbrengst klokte af op maar liefst 7.500 euro en dit bedrag werd geschonken aan Rozenweelde, een medisch pedagogisch centrum voor kinderen en jongeren met een mentale handicap; aan Zonnehart, dat onderwijs biedt aan kinderen met een mentale beperking en aan ’t Veld, waar kinderen worden behandeld met leer-, gedrags- en emotionele problemen. Bevertrans is een maatschappelijk betrokken bedrijf en transporteert ook ieder jaar gratis de kampeerspullen van de lokale jeugdbewegingen.

Sven Josten