Satellic neemt anonieme OBU’s uit de markt

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

“Occasionele gebruikers – veelal buitenlanders – kunnen aan een van de Satellic-automaten een OBU (On Board Unit, een tolkastje voor in de vrachtwagen, n.v.d.r) in ontvangst nemen met een zogenaamde ‘Fast Track Account’. De gegevens die ze moeten invoeren, zijn summier. Het systeem was in het leven geroepen om in de beginfase de wachttijd aan de automaten zoveel mogelijk te beperken. Normaal gezien konden de OBU’s slechts 15 dagen gebruikt worden en zouden de gebruikers nadien naar een standaardaccount moeten overstappen, maar deze beperking werd nooit praktisch doorgevoerd”, legt Satellic woordvoerder Benoit Lempkowicz uit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.