Remant Cool Logistics scoort hattrick in Barcelona

Nieuws, Logistiek
Roel Jacobus

Op de World Specialty Logistics Fair verzamelen jaarlijks specialisten die bederfbare goederen (perishabels) behandelen, tijdskritische producten en farma. De vijfde editie van dit congres vond plaats van 14 tot 17 juni in Barcelona. Gedurende vijf dagen waren er niet alleen netwerkcontacten maar ook opleidingen rond internationale standaarden.

Op de afsluitende gala-avond werden awards uitgereikt aan succesvolle spelers in de drie takken. Voor het derde jaar op rij sleepte Remant Cool Logistics de ‘Best Partner Award’ van WCA Perishables in de wacht. De award werd toegekend op basis van stemmen van leden. Na twee jaar geleden in Miami en vorig jaar in Bangkok, volgde dit jaar dus een hattrick in Barcelona. Geef toe: dit is niet elke voetballer gegeven of hij moet al Messi heten.

Globale logistieke keten

De organisatie WCA Perishables is verantwoordelijk voor de globale logistieke keten van bederfbare goederen en draagt de wereldwijde standaard voor International Temperature Controlled Logistics uit. Remant Cool Logistics is al acht jaar lid en werpt zich op als een van de voortrekkers. De Antwerpse expeditiegroep biedt een breed pakket aan van geconditioneerde wereldwijde transporten (diepgevroren, vers, gekoeld) met reefers of via luchtvracht, aangevuld met diensten.

Roel Jacobus