Vandermeiren opent breakbulkbeurs Antwerp XL strijdbaar: “We’re back!”

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

In zijn summiere openingsspeech drukt Vandermeiren de hoop uit dat deze eerste Antwerp XL de voorloper mag zijn van een lange rij breakbulkbeurzen in Antwerpen. Het streefdoel van deze editie is het debâcle doen vergeten van de verhuizing van Breakbulk Europe naar Bremen. Met 100 standhouders in de zaal en 2.500 tickets verkocht in voorverkoop maakt organisator Easyfairs zich alvast sterk over de opkomst. Deze dinsdagavond wordt er in Antwerp Expo alvast stevig verbroederd door de Antwerpse ingezetenen van de breakbulkcommunity. Het zwaartepunt van de beurs ligt evenwel op woensdag, met onder andere een Flowsontbijtevent en verschillende debatten. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.