Save the date: volgende Antwerp XL 21-23 april 2020 (+ VIDEO)

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Noteer de datum dus alvast in uw agenda: Antwerp XL is een blijvertje. De organisatoren maken gewag van 3.189 deelnemers voor de recente eerste editie, met een honderdtal stands en een zestigtal nationaliteiten in het publiek. 

“Antwerp XL was absoluut een succes dit jaar. Het is een verhaal dat wat ons betreft de komende jaren alleen maar zal groeien”, bevestigt Annelies Nauwelaerts van Havenbedrijf Antwerpen. “Beurzen moet je uiteraard op lange termijn zien. Ze zijn niet bedoeld als een one shot, maar een verhaal dat je moet opbouwen. De eerste bouwstenen zijn nu gelegd en we merken dat de Antwerpse community present was op Antwerp XL en er mee zijn schouders heeft onder gezet. Wie dit jaar te laat was, heeft al aangegeven volgend jaar wel mee te doen. Volgend jaar zal de hall die dit jaar nog niet volledig benut was, volledig worden ingezet. Een andere volgende stap zal zijn: het publiek wat internationaler maken.”

Groter, uitgebreider, internationaler. Kortom, Antwerp XL is op weg om een nieuwe traditie van breakbulkbeurzen in Antwerpen te belichamen. Tot volgend jaar! 

Michiel Leen