Jongerenafdeling Forward Belgium houdt wedstrijd voor nieuwe naam

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

“Forward Belgium Jongeren, dat klinkt toch niet?” zegt Tia Meyvis, ondervoorzitter van de commissie promotie en actief lid van de jongerenafdeling. “Daarom schrijven we een wedstrijd uit voor een nieuwe naam. We willen ook de jongeren uit de andere vroegere expediteursverenigingen betrekken en opnemen in de nieuwe overkoepelende structuur.” 

Daarom gaan ze op zoek naar een nieuwe pakkende en krachtige naam, die staat voor een commissie die alle jongeren binnen de Belgische expeditiesector verbindt. Ook moet de naam aansluiten bij de beoogde kernwaarden van de jongerenafdeling van Forward Belgium, zoals daar zijn: ontwikkeling van competenties die nu en in de toekomst gevraagd zullen worden in onze sector, communicatie naar jongeren, netwerking, promotie van het expediteursberoep en wisselwerking met de raad van bestuur van Forward Belgium.

Weet u een pakkende nieuwe naam voor de jongerenafdeling, stuur dan voor vrijdag 31 mei 2019 uw suggestie naar jongeren@forwardbelgium.be. De jury bestaat uit de bestuursleden van Forward Belgium en zal begin juni de winnaar bekendmaken. Naast eeuwige roem zal de winnaar twee toegangstickets ontvangen voor de afterworkparty ‘ViEstA’. Die vindt plaats op donderdag 6 juni 2019.

Michiel Leen