Emotionele opening van Dennie Lockefeer Containerterminal Grobbendonk

Nieuws, Logistiek
Bart Timperman

Een grote zwart-witfoto van wijlen Dennie Lockefeer beheerste het interieur van de tent waar de genodigden voor de officiële opening van de containerterminal in Grobbendonk verzamelden. De begin dit jaar overleden directeur van de groep Van Moer stond ook centraal in alle toespraken. Dat de wonden na het veel te vroege heengaan van de populaire Dennie Lockefeer nog lang niet geheeld zijn, was voelbaar in de toespraken van zowel eigenaar Jo Van Moer als Vokadirecteur Stephan Vanfraechem. Beiden hadden het zichbaar moeilijk met het feit dat hun collega en vriend niet aanwezig was op de opening van ‘zijn’ terminal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.