DSV Road groeit verder met nieuwe site in Rekkem

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

De werken voor het nieuwe gebouw startten in oktober vorig jaar. Het heeft een totale oppervlakte van 8.000 m² waarvan 2.000 m² kantoren en 6.000 m² crossdockmagazijn. De nieuwe site is ruimer dan het bestaande gebouw. Er zijn 52 laadkades. De grotere site moet de verdere groei van de divisie mogelijk maken. Er werken in totaal 120 mensen.

150.000 zendingen

Rekkem is een van de vier vestigingen van DSV Road in België. Jaarlijks worden er 150.000 zendingen verwerkt. De Transportzone LAR ligt vlakbij de grens met Frankrijk. Van daaruit bedient DSV Frankrijk, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De overige sites van DSV Road bevinden zich in Puurs, Eupen en Gent. DSV Air & Sea beschikt in België over twee vestigingen: in Machelen en Puurs. DSV Solutions, de logistiekdivisie van de groep, telt zes vestigingen in België: in Puurs, Oevel, Seneffe, Sint-Niklaas, Gent en Zedelgem.

Koen Heinen