(Advertorial) Transporteur gevaarlijke goederen kiest iTOS software

Nieuws, Logistiek
Bart Timperman

Frans Hendrickx en Zonen beschikt over een vloot voor grootvolumetransporten en voor transport onder geleide temperatuur. Hun verwarmde magazijnen beslaan een totale oppervlakte van 140.000 m². Zij bieden de klanten een brede keuze aan logistieke support en verzorgen de afhandeling van douaneformaliteiten voor goederen die de EU via hun depot binnenkomen of verlaten. Sinds vorig jaar beschikken zij over een uitgebreide milieuvergunning. Bijgevolg kunnen zij gevarengoed opslaan met hogedrempelinrichting als Sevesostatus.

Het bekende transportbedrijf kiest voor die complexe activiteiten voor de Order2Cash-tool van iTOS software. Die software wordt er gebruikt van order intake tot en met facturatie. “Het grote voordeel van Order2Cash is dat de efficiëntie bij de operationele activiteiten fors stijgt”, zegt Guy Van der Veken van iOnLogistics, het bedrijf dat de software ontwikkelt en aanbiedt. “Wij zijn heel trots op de keuze van Frans Hendrickx en Zonen voor ons product. Iedereen weet dat grote spelers zoals dit bedrijf alleen voor kwaliteit gaan. Hun keuze voor ons zet ons product nog sterker op de logistieke kaart.”

Meer info op www.ionlogistics.eu