WFS vrachtafhandelaar voor AirBridgeCargo op Liege Airport

Nieuws, Logistiek
Bart Timperman

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Liege Airport in de komende tien jaar wordt uitgebouwd als dé Europese hub van de Russische vrachtmaatschappij AirBridgeCargo. 

De bouwwerkzaamheden aan het nieuwe magazijn in Luik verlopen in twee fasen. Een stuk is eind 2019 klaar, het andere een half jaar later. Volgens Andrey Andreev, vicevoorzitter van ABC Europe, zullen de eerste 12.500 m² magazijnen in november 2019 operationeel zijn. “Dat zal onze intentie ondersteunen om ABC’s huidige schema van acht wekelijkse frequenties vanuit Luik te verhogen tot dertig vluchten per week tegen 2020.”

WFS werd nu geselecteerd om er de vrachtafhandeling te gaan doen. Voor vluchtafhandelaar WFS is het de eerste activiteit op Liege Airport. “We zijn bijzonder trots om samen te werken met AirBridgeCargo en Liege Airport in deze zeer opwindende ontwikkeling”, zegt Barry Nassberg, Group Chief Commercial Officer van WFS. “We breiden zo onze aloude wereldwijde relatie met ABC verder uit.”

Bart Timperman