Maritieme advocaten verzamelen dreamteam voor brexitconferentie

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

De European Maritime Law Organisation (EMLO) haalt een dreamteam van experts naar Antwerpen voor een conferentie. Sprekers zijn: Joachim Coens (CEO haven Zeebrugge), brexitexpert Wim Dillen (Havenbedrijf Antwerpen), Jean Paul Hordies, advocaat bij Alphalex-Avocats in Brussel, Daniel Hosseus, Managing Director van de Vereniging van Duitse Zeehavenbedrijven, en Daan De Vlieger, brexitexpert bij Deloitte. De conferentie, volgende vrijdag 5 april, focust op de maritiem-juridische consequenties van de Britse uittocht. ’s Namiddags staat een bezoek gepland aan de MPET-terminal bij het Deurganckdok, waar de deelnemers worden ontvangen door het topmanagement. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.