Herfurth Logistics bundelt projects en breakbulk in M-Star Projects

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Twee jaar na de overname van het in Rotterdam gevestigde M-Star Freight Agencies is de integratie van de knowhow en competenties op het vlak van projects, breakbulk, roro en ‘high & heavy’ van beide bedrijven afgerond.

“Met M-Star Projects brengen we alle project logistics onder een nieuwe branding”, zegt Olivier D’hoop, managing director van Herfurth Logistics. Zowel Herfurth Logistics als M-Star Freight Agencies blijven bestaan als respectievelijk nv en bv. “M-Star is een bekende naam en daarom blijft die behouden”, legt D’hoop uit.

Powered by Herfurth Logistics

M-Star Projects heeft als baseline ‘Powered by Herfurth Logistics’. “Daarmee willen we zeggen dat we kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk met vestigingen in Instanbul en Izmir in Turkije, in Le Havre, in Amsterdam en in Zeebrugge. In laatstgenoemde gemeente spitst M-Star Projects zich onder meer toe op helicopterlogistiek (foto). Daarnaast zijn we lid van diverse gespecialiseerde netwerken. Zo proberen we het beste uit alle netwerken te halen. We hebben geen assets, dit is een ‘people business’, benadrukt D’hoop.

Jarenlange ervaring

Binnen M-Star Projects wordt 40 jaar ervaring in project logistics gebundeld met 120 jaar competentie binnen Herfurth Logistics en een wereldwijd netwerk. Dat moet toelaten om oplossingen op maat te bieden voor grote industriële projecten voor zowel de chemie als de petrochemie, de energiesector, mijnbouw, olie en gas, scheepsbouw en duurzaamheidsprojecten.

De officiële lancering van de nieuwe branding vindt plaats tijdens de beurs Antwerp XL begin mei.

Koen Heinen