Forward Belgium: “Positieve reacties op nieuwe naam”

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

De naam van een vereniging met een Antwerpse geschiedenis van meer dan 120 jaar verander je niet zomaar, beseffen Schoenmaeckers en Proost. Maar de verschillende lokale expediteursverenigingen onder één Belgische koepel bundelen, moet de slagkracht en de expertise nog versterken, ook op domeinen zoals de logistiek. “We merkten dat de werking met lokale afdelingen in bijvoorbeeld Gent en Zeebrugge steeds minder evident werd”, zegt Schoenmaeckers. “De administratieve rompslomp was niet te onderschatten. De Belgische en Vlaamse koepelorganisatie, de Brusselse, Gentse en Zeebrugse verenigingen, de luchtvrachtexpediteurs vallen nu allemaal onder Forward Belgium.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.