Eutraco groeit bliksemsnel naar driehonderd medewerkers

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

Tussen 1 januari 2017 en 1 april 2019 is het aantal werknemers van de transport- en logistiekgroep uit Roeselare gegroeid van 150 tot 270. “Tegen het einde van dit jaar worden het er zeker 300”, zegt Serge Gregoir, CEO van Eutraco. Volgens hem droegen de meeste afdelingen bij tot die groei, met als uitschieter de dochteronderneming in Slovakije. “Wij hadden al een hoofdkwartier voor Centraal-Europa in Zilina en twee maand geleden hebben wij er nog een operationele vestiging in Modranka, niet ver van Bratislava, geopend (foto). Hierdoor is het aantal werknemers in dat land gestegen met 50 à 60 mensen tot zo’n 80 werknemers.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.