Agentenkoepel FONASBA viert vijftigjarig jubileum

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

FONASBA werd in 1969 opgericht in Londen, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Een handvol klassieke Europese zeevaartstaten, waaronder België, Nederland en Denemarken, zijn lid van het eerste uur. Anno 2019 zijn er 62 leden uit de hele wereld, met als recentste aanwinst Curaçao. In de voorbije halve eeuw is Fonasba een gesprekspartner geworden in wereldwijde onderhandelingen met beleidsmakers. De Europese afdeling ECASBA is bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor onderhandelingen op het niveau van de Europese Commissie. Ook de bewaking van internationale kwaliteitsstandaarden voor scheepsagenturen hoort tot het takenpakket. Wereldwijd zijn 5.000 maritieme bedrijven aangesloten bij de koepel. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.