De Croo aan tafel met Alfaport-Voka over douanekwesties

Nieuws, Logistiek
Melanie De Vrieze

Alfaport-Voka organiseerde een werkvergadering met minister van Financiën De Croo rond een drietal douanethema’s. De aanhoudende technische problemen met de IT-systemen is een van de meest dringende thema’s. De voorbije maanden en weken lag het PLDA-systeem er regelmatig voor kortere of langere tijd uit. “Dat is een grote zorg aan het worden voor bedrijven, zeker tegen de achtergrond van de brexit”, zegt Stephan Vanfraechem, directeur van Alfaport-Voka (foto). “Aan de hand van praktijkvoorbeelden hebben we duidelijk gemaakt wat het betekent als het systeem in panne valt. Voor die problematiek verwachten we een oplossing op korte termijn.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.