Verkeer tussen België en Frankrijk verstoord door acties Gilets Jaunes

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

De lijst filterblokkades en wegversperringen zijn in het Noorden van Frankrijk niet meer te tellen. De actievoerders focussen op de op- en afritten van snelwegen, verkeerswisselaars, rotondes, toegangswegen tot commerciële en industriële centra toe. Het verkeer van en naar België wordt zowel op de A1/E19 (Kortrijk) als de E42 (Doornik) afgeraden. Overal rond Rijsel, Cambrai, Calais, Boulogne-sur-Mer, Amiens, Crespin, Valencienne, Laon, Soissons, enzovoort zijn er blokkades. Maar ook elders in Frankrijk zijn er verkeersproblemen. De situatie is te onoverzichtelijk om hier een volledige lijst te kunnen weergeven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.