Port of Antwerp breidt team Cotonou uit

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

“De kern van het directieteam in Cotonou is intussen gevormd, maar na elf maanden aanwezigheid op het terrein hebben we ook inzicht gekregen in wat er nog ontbrak”, zegt Kristof Waterschoot, afgevaardigd bestuurder van Port of Antwerp International. “In het kader van de geplande modernisering en uitbreiding van de haven, zoeken we een projectleider die die opertatie op het terrein in goede banen kan leiden. Ook zijn we op zoek naar een hr-specialist voor de carrièreplanning, doorgroeimogelijkheden en functiebeschrijvingen voor de medewerkers ter plaatse.”

Exit Moyersoen

Naast die twee nieuwe functies, is er ook de vacature voor een financieel directeur. Opvallend, want die functie was al ingevuld. Huidige financieel directeur in Cotonou, Hugo Moyersoen, keert terug naar België en dus gaat Port of Antwerp International op zoek naar een vervanger. 

Port of Antwerp International heeft met de haven van Cotonou een beheersovereenkomst die drie jaar duurt en verlengd kan worden tot negen jaar. Een expatcontract voor deze functie, met standplaats in Cotonou, loopt in principe twee jaar. 

Michiel Leen