Al meteen prijs voor Antwerpen op Chinese importbeurs

Nieuws, Logistiek
Roel Jacobus

In Shanghai vanmorgen – in plaatselijke tijd ‘s avonds – benadrukte vice-eersteminister Kris Peeters (CD&V) bij de opening van de China International Import Expo (CIIE) het belang van vrije handel voor de creatie van welvaart wereldwijd. Aan deze economische conferentie nemen 130 landen deel. De bilaterale handel tussen China en België bedroeg vorig jaar 22,8 miljard euro, met een export van 8 miljard euro. “België moet tot een meer evenwichtige handelsverhouding met China kunnen komen”, verduidelijkt minister Peeters het doel van de missie. “Onze landen, steden en havens halen voordeel uit de verbeterde relaties met China. Deelnemen aan deze beurs zal onze bedrijven helpen om de Chinese markt verder open te breken. Daarnaast zetten we in op de juiste Chinese investeringen in België, onder andere in e-commerce.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.