Honderden feestvierders verbroederen bij Maritieme Pint (+ foto’s)

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Pita en pinten, meer moest dat niet zijn voor de 350 à 400 feestvierders die vrijdagavond afzakten naar ‘den 110’ voor alweer een gesmaakte editie van de Maritieme Pint. Het recept is bekend: een stevige afterworkborrel voor mensen uit alle geledingen van de Antwerpse maritieme sector, met gratis vaten van de hoofdsponsors. Organisatoren Antwerp Traffic Club (ATC) hadden nog wat te vieren, want een poosje geleden werd de club nog uitgeroepen tot Havenheld. Met stevige beats van dj Betamax als soundtrack was er ruim gelegenheid om een danske te placeren. Rond 1.00 uur ’s nachts was het feestje afgelopen. “Zoals het een goede kapitein betaamt, heb ik als laatste het schip verlaten”, lacht een tevreden ATC-voorzitter Marc De Vucht. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.