Alders trekt chauffeurs aan met premies en groepsaankopen

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

De dertig nieuwe trekkers van het type XF en CF zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van zware lasten en droge bulkmaterialen. Ze worden ingezet op de lange afstanden en voor zwaar vervoer op relatief kort afstanden. Het wagenpark van Alders telt nu vierhonderd trekkende eenheden, waarvan driehonderd DAF’s. “De cabines van de nieuwe trucks zijn luxueuzer en hebben meer opties dan vroeger. Dat is maar een van de aspecten waarmee wij ons bedrijf aantrekkelijker willen maken als werkgever”, zegt Roel Smets, eigenaar-zaakvoerder van het transportbedrijf uit Overpelt. Dat is gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport van staal en non-ferrometalen, toelevering van minerale grondstoffen, bulkvervoer voor de bouwsector en afvalvervoer (ADR). Het heeft vestigingen in België, Duitsland en Centraal-Europa.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.