Werken ‘park-and-ride’ Linkeroever maandag van start

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

De aanleg van een tijdelijke park-and-ridezone op de Antwerpse Linkeroever ter hoogte van de Blancefloerlaan is de eerste stap in de werken aan de Oosterweelverbinding. In een eerste fase zijn grote grondvervoerwerken nodig, meldt de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel. Op 20 augustus begint het aannemersconsortium Rinkoniên met de aanleg van een tijdelijke op- en afrit op de R1 ten zuiden van de Blancefloerlaan, met het oog op de voorbereidende grondwerken voor de park-and-ridezone. Op die manier hindert het werfverkeer – geschat op zo’n vijftig vrachtwagens per dag – het verkeer op de lokale wegen van Linkeroever en Zwijndrecht niet. De aannemer neemt de pechstrook van de R1 in om de tijdelijke op- en afrit te bereiken. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.