Vijftien extra walstroomkasten voor binnenvaart in Antwerpse haven

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Met het Europese project BENEFIC komen er de volgende twee jaar meer dan 1.000 laad- en tankpunten bij voor elektrische voertuigen en voor de binnenvaart in Vlaanderen, het Brussels Gewest en Nederland. Vorige maand werden hiervoor al 21 projecten geselecteerd, waaronder een van het Havenbedrijf Antwerpen voor drie walstroomkasten voor de binnenvaart. Het Havenbedrijf diende nog een tweede project in voor walstroomkasten en dat is nu ook goedgekeurd door Vlaams minister van Energie Bart Tommelein. Het gaat om vijftien walstroomkasten aan de locatie De Zouten bij Berendrecht. De investering bedraagt 80.000 euro. De 22 projecten van BENEFIC krijgen in totaal ruim 5,6 miljoen euro steun.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.