Vlotte start bargedienst Danser tussen Antwerpen en Franse Anzin

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Aanleiding voor de start van de nieuwe verbinding was de vraag van de lokale voedingsmiddelengroep Soufflet. “Zij zorgen voor de basislading. We hebben momenteel twee tot drie vertrekken per week met binnenschepen met een capaciteit van 54 teu”, aldus Guy Erat, directeur-generaal van Danser France. In Anzin bij Valenciennes wordt gebruik gemaakt van de terminal van Log’S, het voormalige Grimonprez. De transittijd naar Antwerpen bedraagt ongeveer 24 uur. In de Antwerpse haven worden verschillende terminals aangelopen. “Als gevolg van de congestie op de terminals lopen we voorlopig wel minder terminals aan”, zegt Erat.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.