Tot een jaar wachttijd voor technische inspectie binnenschepen

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Vorige vrijdag heeft de Vlaamse regering beslist om de regels omtrent de technische voorschriften voor binnenschepen aan te passen aan de geldende Europese regelgeving onder richtlijn 2016/1629. De omzetting moet in principe voor 7 oktober 2018 gebeurd zijn. Vanaf dan gelden de technische voorschriften die door het Europees comité voor de opstelling van standaarden in de binnenvaart (CESNI) werden ontwikkeld. Die standaarden zijn ontstaan uit een harmonisering van de standaarden die tot nu toe gehanteerd werden door enerzijds de Europese Commissie en anderzijds de Centrale Rijnvaart Commissie (CCR).

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.