Wim Dillen (Port of Antwerp) oog in oog met Britse kroonprins

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Het team van het Havenbedrijf Antwerpen zal zich zijn eerste deelname aan het International Business Festival in Liverpool nog lang heugen. Tijdens de tweede dag van de beurs kreeg de stand van de Antwerpenaren de Britse kroonprins William op bezoek. Wim Dillen, regional development manager bij het Havenbedrijf, stond de kroonprins te woord. “Op dinsdag 19 juni werd het festival vereerd met een bezoek van de Duke of Cambridge, prins William, die beschermheer is van dit festival”, weet Dillen.”Na een keynotespeech waarin hij sprak over de hubrol van het Verenigd Koninkrijk (VK), bezocht hij verschillende internationale stands, waaronder die van ons.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.