Van Damme (sp.a): “Brusselse geluidsdiscussie niet opgelost voor 2019”

Nieuws, Logistiek
Kasper Demol

Iedere zomer stuurt werkgeversorganisatie Voka een aantal politici op stage bij een bedrijf. De luchtvaartsector stond deze week enorm in de belangstelling met stages van Lieve Maes (N-VA, Vlaams Parlement) bij Air Cargo Belgium en Brigitte Grouwels (CD&V, Brussels Parlement) bij Brussels Airlines. De opmerkelijkste stage was misschien die van Jef Van Damme (sp.a, Brussels Parlement) bij DHL Aviation. Toen de discussie over Brusselse geluidsnormen volledig losbarstte begin dit jaar, pleitte van Damme voor een intendant om het probleem op te lossen. Bovendien stelde hij zich eerder kritisch op over de vliegbewegingen over Brussel, de nachtvluchten en vrachtvluchten, zeker die van DHL. Na een rondleiding en gesprek met managing director Koen Gouweloose, kon Jef Van Damme enkele van zijn tien feiten over vliegverkeer bijschaven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.